Preduzeće Toner Trade Company doo iz Beograda, osnovano je 2009. godine sa namerom da tržištu ponudi najkvalitetnije proizvode neophodne za svaku kancelariju.

Čini ga tim iskusnih profesionalaca i mladih kreativnih ljudi koji su svojim znanjem i velikom posvećenošću uspeli da Toner Trade company poziciraju u lidera prodaje kompatibilnih laser toner kertridža i ink jet kertridža za štampače i kopir aparate.

Toner Trade Company doo je ekskluzivni uvoznik brenda Ink Power za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu. Laser toner kertridži, ink jet kertridži, toneri i mastila Ink Power brenda poznati su u svetu i prodaju se u preko 75 zemalja. Ink Power poseduje sve seftifikate kvaliteta kao sto su ISO 9001, ISO 14001, STMC, ROHS, CE, REACH, i svojim kvalitetom ni malo ne zaostaju za kvalitetom originalnih proizvođača tonera, dok im je cena neuporedivo niža.

Naša misija je, konstantno unapređenje kvaliteta proizvoda koje prodajemo, pomno praćenje zahteva tržišta a svojim profesionalnim stavom stekli smo poverenje velikog broja kupaca.